full screen background image

Újabb negyedév ért véget, lássuk az utolsó 2 játéknap rövidke beszámolóját!

A 5. fordulóra 15 nevezést adtak le, így 4 csoportot alakítottunk ki. A négy csoport közül háromból gond nélkül kerültek ki a továbbjutók, viszont a 2-es csoportban hármas körbeverés alakult ki, amit Virágh Feri legnagyobb bánatára nem újrajátszásban döntöttük el, hanem egy három körös highscore-ral. Turcsányi Zoli és Szalma Robi is többet dobott nála, így ők jutottak tovább a csoportból.

A negyeddöntőbe bejutott az összes esélyes és közülük hárman a elődöntőbe is bekerültek. Szalma Robi volt és Turcsányi Zoli sem élte túl ezt a kört, Molnár Attila és Kádár Krisztián ütötte el őket a továbbjutástól. Ők ketten végül a döntőben találkoztak, amit nem meglepő módon Krisztián nyert meg. Meg kell említenem még Schranz Máté nevét, aki mindössze második fordulóján vett részt, de megnyerte a csoportját és Várfalvi Tomit megverve jutott be az elődöntőbe, ahol egy kiélezett meccsen kapott csak ki Molnár Attilától.

 

A 6. fordulónak úgy vágtunk neki, hogy igazából már csak a második hely volt kérdéses. Kádár Krisztián bebiztosította már az elsőséget, Molnár Attila és Szalma Robi viszont még meg kellett küzdjön a második pozícióért. Mindössze 13-an neveztek a csütörtöki versenyre, így a szokásos négy csoportos felosztásban játszottak. A három éllovas kivétel nélkül kijutott a csoportjából, és a negyeddöntőt is gond nélkül teljesítették, 2-0-ra, így az elődöntőben összejöhetett a várt összecsapás. Molnár Attila – Szalma Róbert. Feszültség, izgalom, így tudnám jellemezni az összecsapást, amit végül döntő legben húzott be Robi és nagy ökölrázással konstatálta a győzelmet. A másik ágon is izgalmas lett a mérkőzés, bár előzetesen nem ezt várhattuk. Várfalvi Tomi remekül játszva döntő legre kényszerítette Kádár Krisztiánt, sőt még a győzelemre is megvolt az esélye, de ez nem jött össze. A döntőre Krisztián már nem hagyott kérdéseket, ismét embertelen nagyot játszott és nyert 3-0-ra, bár Robinak így is volt esélye behúzni egy leget.

Az 2017-es év első negyedéve január 12-én indul az alsóház számára, de addig még befejezi a középső- és felsőház az utolsó bajnoki szisztémájú negyedévet. Januártól visszatérünk a régi, jól bevált rendszerhez, Felsőház – Alsóház, mindkét házban csoportkör, majd főtábla.

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 08:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 14:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 12:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 21:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2020 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top