full screen background image

 Az alsóház negyedik fordulóját rendeztük meg 6 nappal ezelőtt. 12 dühös ember…

na jó nem.. 12 megszokott arc vállalta az újabb összecsapást a Középső-házba való feljutásért. Két 6 fős csoport alakult, és most ne menjünk el szó nélkül a csoportkör mellett.

 Az 1-es csoportba került Böhönyeiné Valéria, Kádár Krisztián, Szalma Róbert, Szabadkai Dárius, Várfalvi Tamás és Obert Zsolt. A továbbjutás szempontjából nagy meglepetés nem született, Krisztián, Robi és Dari gond nélkül, míg Zsolt annak köszönhetően, hogy a gyenge napot kifogó Tomit és utána Valit is legyőzte. Krisztián a csoportkörben nem veszített leget, dobott egy 180-at és produkált egy irdatlan komoly 15 nyilas leget, amit egy 141-es kiszállóval megspékelt.

A 2-es csoport izgalmasabbra sikeredett, körbeverések voltak, váratlan győzelmek születtek, de a továbbjutók névsorában nincs meglepetés. A tabellán legjobban álló Turcsányi Zoli és Molnár Attila gond nélkül vették az akadályt, ahogy Jenei Gábor is. A negyedik továbbjutó Csizmadia Jenő lett, éppen csak Sándor Roli előtt. Roli 2-1-re ugyan megverte Jenőt, de ez nem volt elég, ha 2-0-ra nyer, már ő a továbbjutó. A 6. helyen Bózsa Botond zárt, 1 győzelmet elkönyvelve.

Jenő ugyan továbbjutott, de a főágon már sok keresnivalója nem volt, ugyanis Kádár Krisztián került az útjába. Turcsányi Zoli kisebb meglepetésre megverte Szabadkai Dáriust, majd az elődöntőben döntő legre kényszerítette Krisztiánt. A másik ágon Molnár Attila csapott össze Obert Zsolttal és nyert, míg Szalma Robi Jenei Gáboron verekedte át magát, hogy az elődöntőben kikapjon ifjú vetélytársától egy izgalmas meccsen.

A döntő ismét parádés játékot hozott, Molnár Attila Kádár Krisztián ellen. Röpködtek a 140-ek, 125-ök, 100-ak, Attilának volt egy 84-es kiszállója is, de végül nem sikerült felülkerekednie Krisztiánon, aki hozta a kötelezőt, úgymond.. Ezzel továbbra is veretlen a Vastyúkon, de már látszik a fény, akadnak kihívók, akik megnehezítik a dolgát!

Íme az eredmények

Negyeddöntő

 

 

Kádár Krisztián

2-0

Csizmadia Jenő

Turcsányi Zoltán

2-1

Szabadkai Dárius

Molnár Attila

2-0

Obert Zsolt

Szalma Róbert

2-1

Jenei Gábor

Elődöntő

 

 

Kádár Krisztán

2-1

Turcsányi Zoltán

Molnár Attila

2-1

Szalma Róbert

Döntő

 

 

Kádár Krisztián

3-1

Molnár Attila

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 08:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 14:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 12:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 21:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2020 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top