full screen background image

Az Alsóház 3. fordulója hozott némi meglepetést...

na persze a győztes kiléte nem volt nagy kérdés ezúttal sem.

16 fővel, köztük 3 újonccal rendeztük meg az Alsóház 3. fordulóját. Az Amatőr verseny egyik döntőse, Bagarus Bálint, egyik elődöntőse, Schranz Máté és Tóth András próbált szerencsét a háziversenyünkön. Hármójuk közül csak Tóth Andrásnak sikerült a csoportból való továbbjutás, de a legjobb 8 között a kiváló formában játszó Szabadkai Dárius már nagy falatnak bizonyult. Virágh Fecó ismét itt volt a versenyen és ezúttal Csizmadia Jenőt legyőzve került az elődöntőbe. Ellenfele az a Kádár Krisztián lesz, aki még nem veszített meccset a ’pályafutása’ során, a 8 között Molnár Attilát intézte el, így ismét legveszteség nélkül jutott a 4 közé. Az utolsó negyeddöntő párosítása senkit sem fog meglepni, Szalma Robi játszott Várfalvi Tomival és a győztest sem nehéz megtippelni.. bizony, Robi jutott tovább, bár ez most nem volt olyan egyszerű győzelem. Az elődöntő első párosítása nem hozott meglepetést, Krisztiánt továbbra sem lehet megállítani, de még leget sem enged az ellenfeleknek, ezúttal is 2-0-ra nyert, Frenki ellen. A másik ágon megszületett a nap meglepetése, Dárius simán verte Robit, ezzel első ízben döntőzhet a vastyúkon!

A finálé nem pont úgy alakult, ahogy vártuk, Dárius nagyon komolyan tolta a tömeget, nagy esélye volt leget/legeket nyerni, de a győzelemhez kellenek a duplák is sajnos. Dárius elizgulta a végjátékokat, Krisztián pedig büntetett és 3-0-ra nyert, így továbbra is veretlenül halad előre a feljutás felé. Lassan felmerül a kérdés: Ki állítja meg?

Negyeddöntők:

 

 

 

Virágh Ferenc

2

1

Csizmadia Jenő

Kádár Krisztián

2

0

Molnár Attila

Szabadkai Dárius

2

0

Tóth András

Szalma Róbert

2

1

Várfalvi Tamás

Elődöntők:

 

 

 

Kádár Krisztián

2

0

Virágh Ferenc

Szabadkai Dárius

2

0

Szalma Róbert

Döntő:

 

 

 

Kádár Krisztián

3

0

Szabadkai Dárius

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 08:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 14:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 12:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 21:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2021 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top