full screen background image

2015. február 20-án a pécsi IT Services Hungary Kft. CSD3 csapatának 13 fős "keménymagja" töltötte nálunk az estét. 18-19 óra között volt a gyülekező, de akik korán érkeztek, már neki is álltak gyakorolni. Az eseményen a Pécsi DC-től Rőczei Norbi és Szalma Robi vett részt, akik ismertették a darts alapvető szabályait, majd útjára engedték a bajnokságot. Ez estére a kezdő játékosok kedvéért speciális szabályok születtek. Ez azt jelenti, hogy a játékosok 7 sorozattal próbálkozhattak, azaz összesen 21 nyilat dobhattak el egy játék alatt. Azé volt az adott játék, aki több pontot szedett össze. Nagy volt a küzdés, aztán hogy a kezdők szerencséje, vagy a tehetség okán, de a hölgyektől sorra jöttek a 100 fölötti dobások!

A csoportmeccsek után a legjobbak 8-as főtáblán folytathatták a küzdelmet, immár egyenes kieséses rendszerben. A végig jó hangulatú versenyt végül Hahn Niki nyerte, akinek dobástechnikája ugyancsak díjat érdemelt volna! Második Kiss Gergő lett, míg a kisdöntőt Varga Krisztián nyerte. Gratulálunk a helyezetteknek!

Mi sem mutatja jobban az este hangulatát, mint hogy a verseny végeztével záróráig gyakoroltak tovább a fiúk és a lányok! : - ) Visszavárunk benneteket!

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 07:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 13:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 11:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 20:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2024 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top