full screen background image

2013. szeptember 14-én megkezdődött a Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság Győrben. A Pécsi Darts Clubot Takács Imre képviselte és nem is akármilyen eredménnyel zárta a nyitó fordulót. 68 férfi nevezőből a 9. helyen végzett. Péter József, Bensinger Ralf és Szuszai József került Takival egy táblára. Taki Bensinger Ralfot 6:0-val búcsúztatta egy igen hosszúra sikeredett mérkőzésen, de kezdő játszmája lévén ez nem róható fel ellene. Taki legről legre lett egyre magabiztosabb. Ralf után Szuszai József következett, a tábladöntő... 1:3-as állásnál Taki felszívta magát és végül 6:3-ra megnyerte a mérkőzést, ami azt jelenti, hogy 5 leget nyert zsinórban. Itt már a legjobb 16 között tudhatta magát, ahol Mester Zoltán következett. Zoli elmenetelt 4:0-ra - a kiszállókkal akadtak problémák - majd Taki ismét felszívta magát és kiegyenlített, tehát újra tudott 4 leget nyerni zsinórban. Ugyan Zoli sem nyújtott 100 %-os teljesítményt, de a hibákat is tudni kell kihasználni, Taki pedig ezt nagyon jól teljesítette. Zoli 152-es kiszállójára a következő legben 152-es kiszállóval felelt... A végeredmény 4:6 lett, de az esély ott volt egy karnyújtásnyira... Bravó, Taki! Nem mellékes, hogy 180-at is hajított ezen a napon...

Taki eredménye sok mindent bizonyít. A 6 nyert legre játszott küzdelmek, valódi küzdelmek. A liga versenyek és az NB versenyek közötti különbség mérhető. Taki az élő példa arra, hogy miként lehet az NB fordulókon való részvétellel fejlődni. Megszokni a közeget, szert tenni egy olyan versenyrutinra, ami a ligánk versenyein elérhetetlen. Taki képes volt már-már azt a teljesítményt nyújtani, amit a liga fordulókon, nem véletlen! Remélem töretlen kitartása másoknak is kedvet és elszántságot ad majd, akik igazán fejlődni szeretnének a darts tekintetében!

Én mindenesetre köszönöm Takács Imrének a darts iránti elkötelezettségét és fejlődni akarását, köszönöm az örömét!

A verseny teljes végeredményét és beszámolóját is ajánlom figyelmetekbe!

Hajrá Pécs!

 

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 08:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 14:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 12:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 21:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2019 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top