full screen background image

Barcs, 2014. február 22.: a délelőtti amatőr versenyhez hasonlóan Pécsről szintén öten álltak dobóvonal mögé. Az újdonsült MDSZ szabadidős versenyengedélyt kiváltó, a délelőtti versenyen is vitézkedő, de délutánra kissé elfáradt Horváth Csabi, valamint az előző napi komlói versenyen szintén megfáradó Deseő Csabi sajnos a csoportban ragadt. A sors játékának köszönhetően ugyanebben a csoportban szerepelt másik két pécsi játékos is, akik közül Káplár Andrásnak és Takács Imrének sikerült a kijutás. Az ötödik pécsi, a pénteki komlói fordulón szép harmadik helyet megszerző Salamon Laci sajnos a főtábla első meccsén búcsúzni kényszerült. Így járt Káplár Andris is, aki szintén az egyenes kieséses szakasz kezdetén szenvedett vereséget az egyetlen komlói játékostól Dr. Váczi Istvántól. A nap hőse pedig kétség kívül Takács Imi volt, aki bár egész nap súlyos hátfájdalmakkal küszködött, ellentmondást nem tűrően menetelt. Az elődöntőben óriási küzdelemben 1:3-ról fordítva hozta a meccset darányi ellenfele ellen. A döntőben pedig ugyancsak nagy csatában, de végül 4:1-re diadalmaskodott Mikovics Zalán felett és tette fel a koronát az egész napi teljesítményére. Szép volt Taki! Gratulálunk!

A főtábla eredményei:

Az amatőr versenyt is ide sorolva összességében eredményes szombatot zártunk. Reméljük, hogy új versenyzőink jó élményekkel gazdagodtak és a jövőben is velünk tartanak majd és sok ehhez hasonló hangulatú versenyen vesznek részt. Régi játékosaink pedig méltán lehetnek büszkék magukra, mert megállták helyüket és példásan képviselték a Pécsi Darts Club színeit. Gratulálunk minden résztvevőnek, a szervezőknek és segítőknek pedig köszönet a gördülékeny lebonyolításért, illetve a finom ebédért.

 

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 08:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 14:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 12:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 21:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2022 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top