full screen background image
Felsőház [Tyúkól]
Zsolt távolléte azt jelentette, hogy új forduló-győztest avatunk a Tyúkólban. A tíz nevezőből ketten (Szakács Gabi és Horváth Laci bá ) a csoportkör után, hamar lemondhattak a győztes álmaikról. Az egyenes kieséses szakaszban Barna nagyon megnehezítette Tanár úr dolgát aki csak döntő legben tudott nyerni, Horváth Csabe csak egy leget tudott druszája ellen hozni, míg Szakács Petinek és Molnár Zolinak ennyi sem sikerült [0:3 és 0:3] Andris és Ádám Zoli ellenében. A négyre fogyatkozott mezőnyben Barta Csabi döntő legben maradt alul Zoli ellen míg Tanár úr feljavult játékkal verte viszonylag simán 3:0-ra Andrist. A lendület megmaradt a döntőre is, Gábor átvette ezzel a felsőház vezető pozícióját!
 
Varró Gábor [4] - [1] Ádám Zoltán 

alt

Alsóház [Tyúknevelde]
Lassan már megemlíteni sem érdemes: új nevezési rekord az alsóházban. 24 fő, 4 csoportban kezdte el a küzdelmeket. A rengeteg meccs miatt rendkívül elhúzodott a verseny jóval 10 óra után fejeződtek be a küzdelmek a Tyúkneveldében; na de ne szaladjunk ennyire előre! Az első akadályt ezen az estén Árvai, Balázs, Barta L., Bózsa, Gyimesi, Gyócsi, Rutsch, Víg nyolcasnak nem sikerült vennie. A kieséses rendszerben láthattunk 180-akat Kovács Tibor és Salamon Laci által valamint Deák Zsolti megdobta a Vastyúk eddigi legmagasabb kiszállóját: 160-ról (!) sikerült 3 nyíllal nyernie a leget. 9-16. helyezettek: Deák, Deseő, Hermann, Horvát, Horváth Rendes, Szalma, Tóth. A 8 között találkozott egymással két komlói színekben induló (Salamon - Ferencik [1:2]), volt "Feri csata" (Bedő - Virágh [2:1]), "Gábor csata" (Sajtos - Jenei [2:0]) valamint az egyre jobb formát mutató Taki, a friss komlói igazolás Kovács Tibor ellen [0:2]. Az elődöntőkben biztossá vált, hogy lesz komlói döntős (Ferencik - Kovács 2:1) a másik ág: Bedő - Sajtos [2:1]. A döntőben Ferenc nem bírt Ferencikkel, így Roland lett a forduló győztese.
 
Bedő Ferenc [1] - [3] Ferencik Roland
 
alt

Végeredmények:

Felsőház [Tyúkól]

Alsóház [Tyúknevelde]

1. Varró Gábor
2. Ádám Zoltán
3. Barta Csaba
    Káplár András
5. Horváth Csaba
    Molnár Zoltán
    Németh Barna
    Szakács Péter
9. Horváth László
    Szakács Gábor





    








 

1.  Ferencik Roland
2.  Bedő Ferenc
3.  Sajtos Gábor
     Kovács Tibor
5.  Jenei Gábor
     Salamon László
     Takács Imre
     Virágh Ferenc
9.  Deák Zsolt
     Deseő Csaba
     Hermann András
     Horvát Béla
     Horváth Péter
     Rendes István
     Szalma Róbert
     Tóth Csaba
17.Árvai Ferenc
     Balázs Béla
     Barta Levente
     Bózsa Botond
     Gyimesi Tibor
     Gyócsi Zoltán
     Rutsch Tamás
     Víg Beatrix
     

A következő forduló időpontja: 2015. február. 19, 18 óra. Nevezés 17:30-ig a helyszínen, a honlapon, klubtagoknak a Facebook csoportban, és/vagy telefonon a rendezőknél (Alsóház: Deák Zsolt és Szalma Róbert; Felsőház: Káplár András és Barta Csaba).

 

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 07:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 13:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 11:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 20:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2024 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top