full screen background image
Az Ádám család dominanciája... Újratöltve!
 
Felsőház [Tyúkól]
 
Tíz fővel rajtolt el a Tyúkól, ezáltal két 5 fős csoport alakult ki. A négy kijutó helyért hatalmas harcok folytak, ezt jól bizonyítja az is, hogy a két csoportelső (Varró Gábor, Németh Barna) mögött hármas holtversenyek alakultak ki a 4 - 4 pontosok között. Takács Imre visszalépése mellett Deák Zsoltnak nem sikerült a továbblépés, habár ő a kezéből engedte ki az utolsó ki-ki meccset Horváth László ellen. A főágon egy szoros, két sima és egy "fordított" eredmény született. Ádám Zoli és Káplár Andris kiélezett meccsen játszottak 3:2-t, Laci bácsi és Barna viszonylag simán - 3:0-val - jutottak túl Horváth Csabin és Molnár Zolin. A nap, sőt talán a negyedév legnagyobb meglepetését azonban Szakács Peti okozta; Remek játékkal, már a legjobb 8 között kiejtette Tanár Úrat [3:2]. Peti Laci bácsival, Barna pedig Zolival került össze. Szakács [2] - [3] Horváth, míg Németh [1] - [3] Ádám. Ezzel Laci bácsi 3. döntőjét játszhatta a negyedévben, ő első, Zoli pedig második győzelmére készülődött. Varró Gábor mellett immár Ádám Zoli is elmondhatja magáról, hogy az új Vastyúk versenykiírás alatt meg tudta védeni a címét. Gratulálunk Zoli!

alt

Alsóház [Tyúknevelde]
 
A 13 szerencsétlen szám. De nem akkor amikor a Tyúknevelde létszámáról beszélünk! A folyamatosan bővülő alsóházi névsorban ismét két "új" nevezőre bukkanhatunk. Rőczei Norbert és Barta Levente ebben a negyedévben először álltak a vonalhoz, hogy megmérettessék magukat. Ők rögtön egy (3 fős) csoportba kerültek, így az már a sorsolásnál biztossá vált, hogy egyikük a legjobb 8 közé fog jutni. Az egymás elleni meccsük egy 3:2-es thrillert hozott, amiben Levi maradt alul. Az egyetlen 4 fős csoportban Gyimesi Tibor és Hermann András, míg a másik kettőben Bózsa Botond, illetve kisebb meglepetést okozva az előző forduló döntőse Árvai Ferenc maradt bent. Már a főtábla első körében összetalálkozott egymással a tabella 2. és 3. helyezettje Fejes Gabi és Barta Csabi. Utóbbi magabiztosan, leg-vesztés nélkül sétált be a legjobb 4-be. Őt követte még Ádám Zsolt, Jenei Gábor és Salamon László. "Ötödikek" még: Németh Zalán, Rőczei Norbi, és Szabados Robi. Az elődöntőkben a 3. feljutó helyért vívott csatát Barta Csaba megnyerte ugyan 2:1-re Sala ellen, de a háborút még nem. Az utolsó fordulóra maradtak még izgalmak. A másik ágon Gábor sem tudta megállítani Zsoltot [0:2], ahogy a döntőben Csaba sem. A döntő: Ádám Zsolt - Barta Csaba  3:1
Zsolt továbbra is hibátlan, egyetlen forduló választja el a makulátlanul zárt negyedévtől.
 
alt
 

Végeredmények:

Felsőház [Tyúkól]

Alsóház [Tyúknevelde]

1. Ádám Zoltán
2. Horváth László
3. Szakács Péter
    Németh Barna
5. Molnár Zoltán
    Horváth Csaba
    Káplár András
    Varró Gábor
9. Deák Zsolt
    Takács Imre
    


 

1. Ádám Zsolt
2. Barta Csaba
3. Jenei Gábor
    Salamon László
5. Rőczei Norbert
    Fejes Gábor
    Németh Zalán
    Szabados Róbert
9. Bózsa Botond
    Barta Levente
    Gyimesi Tibor
    Hermann András
    Árvai Ferenc
 

A következő és egyben idei utolsó, 34. Vastyúk forduló időpontja: 2014.december 11., 18 óra

 

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 08:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 14:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 12:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 21:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2019 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top