full screen background image

2014. február 22-én, azaz a február utolsó szombatján Barcson megrendezésre került amatőr darts versenyen öt pécsi játékos adta le a nevezését. A sors fintorának – és Barta Csabi sorsoló tehetségének – köszönhetően az öt pécsiből négyen is azonos csoportba kerültek. Mivel a megmérettetésre kereken húsz nevezés érkezett, így négy darab öt fős csoportban indultak a küzdelmek, majd tizenhatos főtáblán folytatódtak. Árvai Ferinek sajnos nem sikerült a csoportból való kijutás, viszont Deák Zsolt abszolválta a feladatot, ám a legjobb tizenhat között búcsúzni kényszerült. Horváth Csaba és Virágh Ferenc is sikeresen vették az akadályokat, a csoportküzdelmek után szépen meneteltek a főtáblán egészen az elődöntőkig. Ahol sajnos mindketten nagy küzdelemben ugyan, de alul maradtak. A kissé furcsa és szokatlan lebonyolítási módnak köszönhetően sajnos csak egy bronzérmest avathattunk, így a két pécsi játékosnak egymással kellett megküzdenie a harmadik helyért. A bronzmérkőzésen Horváth Csabi bánatára egy hajszállal Virágh Feri bizonyult jobbnak, így végül az ő nyakába került az egyetlen bronzérem.

A főtábla eredményei:

A darányiak a december végi pécsi amatőr verseny alkalmával sok segítséget nyújtottak, így most mi is igyekeztünk hasonlóképpen eljárni. Ezért külön köszönet illeti meg Barta Csabát és Varró Gábort, akik kizárólag a táblák melletti írásban való segédkezés miatt utaztak el a somogyi kisvárosba.
Az „amatőrök” eredményhirdetését követően egy jó babgulyás illetve friss sajtos pogácsa elfogyasztása után vette kezdetét a területi liga forduló.

 

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 08:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 14:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 12:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 21:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2020 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top