full screen background image

Szép látvány, amikor hemzseg a tömeg egy darts klubban! Pláne akkor, amikor megfelelő előkészítés és hírverés hív amatőr, vagyis nem egyesületben leigazolt versenyzőket egy kis játékra! Jöttek Daránytól Kaposvárig, Szalántától Pécsig mindenhonnan, huszonnyolcan, azaz 28 sporttárs plusz a délutáni versenyen induló már leigazolt de profinak mégsem nevezhető játékosok.
Mesebeli látvány!
Első gondolatom: ezt a versenyt meg kell ismételni, vagy ha lehet, rendszeressé kell tenni! Így bővíthetjük a sportág barátainak körét, szerezhetünk új tagokat a saját vagy más kluboknak.

A huszonnyolcak:
Sztojkovics Éva (külön dicséret az egyetlen hölgynek, aki felvette a kesztyűt a férfiakkal szemben), Tóth Attila, Teket István, Oerlik István, Kocsis Tamás, Sebestyén Balázs, Csernik Tamás, Kurdi József, Weimert Zoltán, Csányi Dániel,  Árvai Ferenc, Somogyi István

9. hely: Jenei Gábor, Horváth Csaba, Weimert Viktor, Rendes István, Gyimesi Tibor, Hosszú Péter, Fejes Gábor, Sas József,
5. hely: Németh Barna, Virág Ferenc (180!), Petrovics Zsolt, Németh Zalán,
3. hely: Szűcs Richárd, Nagy Attila,
2. hely: Molnár Zoltán (171!)
1. hely: Sajtos Gábor

Tehát az elődöntőben Szűcs Richárd és Nagy Attila fölött diadalmaskodott 2:0 arányban Molnár Zoltán és Sajtos Gábor, aki a végső győzelmet is megszerezte szintén 2:0 eredménnyel.

Külön köszönet a Club Plazanak a helyszín biztosításáért, és azoknak akik segítettek e nemes ötletet megvalósítani:
szervezőknek, beszerzőknek, grafikusnak, hirdetőknek, lebonyolítóknak, íróknak, Darányiaknak, Nagykanizsaiaknak, Pécsieknek, mindenkinek!

A Pannon TV összeállítását 2014. február 5-én (szerda) este a Sport magazinban láthatjátok!

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 07:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 13:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 11:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 20:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2024 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top