full screen background image

2015. október 10-én a pécsi Expo Centerben rendezték meg a PlayIT-et. Ott voltunk!

Ez egyébként nem más, mint Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja és nyújt érdekes, változatos programot nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki érdeklődik az IT, illetve a mobilok és a videojátékok világa iránt. A Pécsi Darts Club a Darts Matek roadshow keretén belül kapott meghívást a programot szervező Székely "Penge" Pál darts versenyzőtől. Természetesen éltünk a lehetőséggel és lelkesen magyaráztunk elméletet, mutattuk be a gyakorlatot a gamereknek, hiszen a látogatóközönség java része a videojátékok miatt érkezett. A Darts Matek kivétel nélkül mindenkinek tetszett, a 10 évesek ugyanúgy versenyeztek, mint az 50 felettiek. Ami a tényleges dartsozást illeti, arra is nyílt lehetőség és bizony több százan próbálkoztak. A helyszínen versenyben is részt lehetett venni, és a legügyesebb játékos egy darts készletet is haza vihetett (6 nyílból 181 pontot ért el).

A rendezvény klubunk számára nagyszerű promóciós lehetőséget biztosított, amivel igyekeztünk is élni. Közel tucatnyian ígérték, hogy ellátogatnak hozzánk a klubba, remélhetőleg ez így is lesz. Mozdulj, Gamer!

Klubunkat Bedő Ferenc, Bózsa Botond, Hermann András, Pap Zoltán, Rőczei Norbert és Szalma Róbert képviselte. A Darts Matek programot Székely "Penge" Pál és segítője, Varga Betti népszerűsítette.

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 08:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 14:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 12:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 21:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2021 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top