full screen background image

Több, mint 5 év után tért vissza Pécsre a dartosok országos mezőnye. A szombati pécsi versenyt, amely a steel egyéni országos darts bajnokság záró fordulója volt, Nagy Csaba alpolgármester nyitotta meg. A versenyre 56 férfi, köztük 8 pécsi, illetve 14 női játékos nevezett. A férfiak 16 táblán, míg a hölgyek 4-en kezdhettek neki a küzdelmeknek. A tábladöntő győztesein kívül mindenki indulhatott a vigaszágas versenyben, így elég szép számú mezőny gyűlt össze erre a versenyszámra is. A pécsiek közül egyedül Varró Gábor jutott ki a főtáblára, sőt, mi több meg sem állt a kiváló eredményt jelentő 5. helyig! Gábornak gratulálunk! A többi pécsi versenyző a vigaszágon vitézkedhetett, mely versenyszámot végül Répás Zoltán (Sport DC) előtt a Raszler József (Győri DC) nyert meg.

A hölgyek versenyének döntője végletekig kiélezett harcot hozott, amit végül Ihász Veronika (Győri DC) nyert Fekete Nórával (DÖ-MIK DC) szemben. A képzeletbeli dobogó legalsó fokára Erdei Nóra (Sport DC) és Kiss Viktória (Sport DC) állhatott. Az összetettben is Ihász Veronika diadalmaskodott, ezzel magyar bajnoki címet szerezve.

A férfiak versenyében már korán lezárult a bajnoki címért zajló versenyfutás, amikor Takács Gábor bejutott a legjobb 8 közé biztossá vált, a zsinórban 8 (!!!) magyar bajnoki címet szerző Bezzeg Nándor (ProDarts-Hungary KSE) már nem tudja befogni az éllovast! Így Takács Gábor élete első steel egyéni magyar bajnoki címét ünnepelhette a pécsi versenyen. A verseny döntőjét is ők játszották, de Gábor a bajnoki cím feletti örömében már kevésbé tudott koncentrálni a döntőben, valamint Nándor a PDC Csapat Világbajnokságra készülve, kiváló játékot produkálva nyerte meg a döntőt. A bronzérmet a versenyen Mészáros Zsolt (Sport DC) és Rucska József (Győri DC) szerezte meg, míg a bajnokságban a dobogóra Mester Zoltán (Sport DC) állhatott fel.

Ez úton is szeretnénk köszönetünket nyilvánítani a verseny támogatóinak:
Nagy Csaba, Pécs MJV alpolgármestere
Club Plaza, Pécs
Babina Savanyítóüzem
Magyar Darts Szövetség

Továbbá köszönet jár segítőkész tagjainknak, akik nélkül ez az esemény nem jöhetett volna létre!

Forrás: www.magyardasrts.hu

A nagyfelbontású fotók egyben letölthetők: 20140531-OB-Pécs (120 MB-os zip fájl)

 

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 08:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 14:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 12:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 21:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2019 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top