full screen background image

2014. február 15-én 90 férfi és 15 női indulóval került megrendezésre a Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság IV. fordulója Ecseren.

A hölgyek versenyében Ihász Veronika (Győri DC) szerezte meg az első helyet, miután a döntőben legyőzte legnagyobb riválisát, Fekete Nórát (DÖ-MIK DC). A dobogó harmadik fokára Wachter Nikolett (Győri DC) és Varga Valéria (Ecseri KSE) állhatott fel.

A férfiak versenyét Bezzeg Nándor távolmaradása teljesen nyílztá tette. Egész nap remek teljesítményt nyújtva végül Takács Gábor (Pestújhelyi SC) tudott élni a lehetőséggel, és megnyerte a negyedik fordulót. A döntőben Nagy Csabát (Soul DC) múlta felül, míg a dobogóra Szabados Attila (Pestújhelyi SC) és Mester Zoltán (Sport DC) tudott még felállni!

A Pécsi DC-t Szabados Róbert, Takács Imre és Varró Gábor képviselte. Taki egy kört ment, és csak igen kiélezett csatában maradt alul 6:5-re a következő fordulóban. Szabados Robi tábladöntőt játszott! Varró Gábor táblagyőzelemmel kilencedik, utána sajnos nem jöttek a kiszállók. Lesz ez még másként! 3:6 a vége.

Említést érdemel még Vikor Levente (Komló, T20), aki nemes egyszerűséggel megnyerte a Lucky Looser-t!

Forrás: http://www.magyardarts.hu/

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 08:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 14:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 12:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 21:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2019 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top