full screen background image

A Magyar Darts Liga Dél-dunántúli Régiójának VIII. fordulója Barcson került megrendezésre. A Pécsi Darts Clubot 5 fő képviselte. A páros versenyszámra mindössze 5 nevezés érkezett, így gyorsan jutottunk túl ezen a versenyszámon. Szabados Róbert (Pécsi DC) ezúttal Péter József (DDK) oldalán alkotott duót, Barta Csaba (Pécsi DC) pedig Fuchs Évával (Pécsi DC) vágott neki a küzdelmeknek. Sajnos Robiéknak nem sikerült behúzni a győzelmet a darányi Tóth testvérpár ellen, Csabi és Vica pedig már 3.-nak tudhatta magát anélkül, hogy egy nyilat is eldobtak volna, ami sajnálatos módon így is maradt a nyilak eldobása után is, Tóthékat nekik sem sikerült legyőzni, de az esély megvolt, csak az a "csúnya kiszálló"... A döntőt végül a Takács Imre-Varró Gábor (Pécsi DC) páros vívhatta meg és a pécsi fiúk meg is nyerték a versenyt, gratulálunk nekik!

Az egyéni versenyszámra 13 fő jött össze, így 3 db 3-as csoport és 1 db 4-es csoport került kialakításra, 2-2 továbbjutóval a főtáblára. A továbbjutás Barta Csabinak, Varró Gábornak és Takács Imrének sikerült, Robi és Vica benn ragadtak. Viszont a kis létszámnak köszönhetően így is a 9. helyen zártak.

Csabit a főtáblán megállította Darók Béla, ami meglepetést okozott számunkra tekintve Csabi aznapi játékát. Azonban ennek az 5. helyezésnek is szívből örülünk!

Gábor és Taki külön ágon játszott a döntőbe jutásért, reménykedtünk, hogy pécsi döntőt láthatunk, de ez sajnos elmaradt. Gábor Józsival való csatáját elveszítette, vagy talán inkább fogalmazhatunk úgy, saját magát nem bírta legyőzni ott abban a pillanatban. Annak ellenére, hogy remek játékkal menetelt mindeddig. Taki azonban nem állt meg a döntőig, kiváló teljesítményt nyújtott végig és brilliáns játékkal megnyerte a fordulót.Tiszta szívből gratulálunk! Ezzel a győzelemmel a ranglista is átalakult, immár egy pécsi játékos áll az élen, Takács Imre!!! Köszönjük, Taki!

A verseny jó hangulatban telt, a pécsiek számára külön öröm, hogy ezúttal egy fullra megtöltött autóval érkeztek a helyszínre. Hazafelé pedig velünk volt még pluszban 2 aranyérem és 2 bronzérem. Reméljük eljön még az az idő, amikor nem csak egy autót töltünk meg és az érmek száma is ezzel arányosan növekszik!

Köszönet a rendezésért és a részvételért!

Legközelebb Komlón találkozunk! Hajrá Pécs!

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 07:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 13:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 11:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 20:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2024 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top