Nyomtatás

A Dél-dunántúli Régió liga versenyének II. fordulója Barcson került megrendezésre. Az új helyszín dr. Szolga Róbert rendezőnek köszönhető, akinek eltökélt szándéka, hogy többek között a darts sportág segítségével ébreszti fel az "alvó" települést. Reményeink szerint a lehető legjobb lehetőséget/eszközt választotta céljainak megvalósításához!

Délelőtt 10 órától szenteltük a napot a darts játéknak, a páros versenyszámmal kezdve. 7 páros vágott neki a küzdelmeknek, mely komlói sikert hozott, Vikor Levente és Váczi István újdonsült duó állhatott fel a dobogó legfelső fokára, a pécsi Szakács testvérpárt legyőzve. A 3. helyen is pécsi páros végzett, Varró Gábor és Takács Imre jóvoltából. Köszönjük!

Az egyéni versenyszámban a 20 nevezőből 9 pécsi játékos képviselte klubunkat. A legjobb 8 közé 5 pécsi játékos is bekerült, mérhetetlen öröm! Szabados Róbert, Szakács Gábor és Takács Imre az 5. helyen végeztek. Varró Gábor Ottó Illéssel játszhatott a döntőbe jutásért, klubtárs a klubtárs ellen. Illés diadalmaskodott Gábor ellen, de Gábor ezt rendkívül sportszerűen és a klubtárs győzelmének abszolút örömével élte meg, ezt külön köszönöm!

Így Illés küzdhetett meg az aranyéremért, Péter Józseffel (Darányi DK). Józsival ebben a döntőben nem sok mindent lehetett kezdeni, olyan játékot produkált, ami minden elismerést megérdemel. Gratulálunk!  Illés kiválóan helyt állt és bár Józsi nyerte a fordulót, én nagyon büszke vagyok Illés teljesítményére, különösen a mentális összeszedettségére, és az ebből következő kiváló játékára is!

Köszönjük a rendezést, fegyelmezett és jó hangulatú verseny volt! Köszönöm a pécsiek szép szereplését!

Hajrá Pécs!!!


BEHARANGOZÓ:

Szeptember 21-én a 2. fordulóval folytatódik a Magyar Darts Liga Dél-Dunántúli régiójának versenysorozata. Új helyszínként bemutatkozik: Barcs