Nyomtatás

 VaStyúk alsóház, 2. forduló - íme a beszámoló:

Kádár Krisztián alig 2 hónapja, hogy az 'utcáról betévedt' hozzánk.. azóta megnyert egy Opent, egy Amatőrt és most egy Vastyúk alsóházi fordulót is. De lássuk mi történt a verseny korábbi szakaszaiban: 

14 nevező, 4 csoport, 8 továbbjutó. A negyeddöntőben máris kialakult a kedvenc párosításunk, Várfalvi Tomi csapott össze Szalma Robival, és ahogy legtöbbször, most is Robi nyert. Kádár Krisztián leget sem vesztve jutott ki a csoportjából és Csizmadia Jenő sem jelentett akadályt számára. Turcsányi Zoli megtalálta a góllövő cipőjét, Obert Zsoltot legyőzve bejutott az elődöntőbe. Így tett Molnár Attila is, aki egy 'újoncot' győzött le Deák Zsolti személyében. 

Az elődöntők okoztak kisebb meglepetéseket, Turcsányi Zoli Molnár Attilát is legyűrte és ezzel első ízben döntős lett. Pechére a pazarul játszó Kádár Krisztián jutott neki ellenfélnek. Robi ugyan döntő legre tudta kényszeríteni, de nyernie nem sikerült.

A döntőnek úgy futottunk neki, hogy biztosan új győztest avatunk. Zoli az esélytelenek nyugalmával állt a tábla elé, a tömeget remekül hozta is, azonban a duplákkal meggyűlt a baja, így Krisztián nyert és élete első Vastyúk fordulóját be is húzta.(Na persze ezen nem lepődtünk meg) Gratulálunk!

Az eredménysor:

 

Negyeddöntők
Szalma Róbert 2 0 Várfalvi Tamás
Kádár Krisztián 2 0 Csizmadia Jenő
Molnár Attila 2 1 Deák Zsolt
Turcsányi Zoltán 2 0 Obert Zsolt
Elődöntők
Kádár Krisztián 2 1 Szalma Róbert
Turcsányi Zoltán 2 0 Molnár Attila
Döntő
Kádár Krisztián 3 0 Turcsányi Zoltán