full screen background image

A 180-ak estéje: összesen 9 darab maximum született 7 különböző játékostól!

Felsőház [Tyúkól] - Tanár Úr megállíthatatlan

Újfent 11 fővel kezdtük meg a Tyúkól küzdelmeit. A csoportokban 4 fő (Ádám Zoli, Horváth Laci, Horváth Csabi és Taki) is 180-at dobott, de említésre méltó Molnár Zoli 171-es dobása és Barna 116-os kiszállója. Gábor hibátlanul nyerte a csoportját, amíg a másikban a körbeverésekből Taki került ki győztesen. Kijutnia Ádám Zolinak, Horváth Csabinak és Káplár Andrisnak nem sikerült. A következő körben Varró Gábor is megmutatta, hogy neki is megy a 180, Molnár Zolit ütötte ki 3:1 arányban. A “Szakács-csatából” most Péter került ki győztesen, Barna Béla egy ötszettesen búcsúztatta Németh Barnát és Horváth Laci is túljutott Takin. A Horváth - Barna mérkőzés szintén 5 szettesre sikeredett ám ezt Béla már nem tudta hozni, Laci bácsi ismét döntőzhet. Na de a másik ágon! Rendkívül izgalmas meccsen - Péternek több nyila is volt a győzelemért - 3:2-es Varró siker alakult, így megismétlődhetett a 29. forduló döntője. Gábort azonban továbbra sem tudja senki megállítani 4:1 arányban húzta be a negyedév 3. elsőségét is.

alt

Alsóház [Tyúknevelde] - Zsolt megvédte első helyét

Egy tucat nevező vett részt a Tyúknevelde hó végi megmérettetésén. Gyimesi Tibor 1, Ádám Zsolt 3 db (!!!) 180-at dobott a csoportkörben. Tibornak ennek ellenére sem sikerült kijutnia a főtáblára, csakúgy mint Babina Nándinak, Jenei Gábornak és Bózsa Botondnak. A negyeddöntőkben két, akár döntőnek is beillő csatát láthattunk. Az egyiken Salamon Laci meccselt Fejes Gabival (1:2) és Ádám Zsolti Barta Csabival (2:0). A másik két meccs végeredménye: Szalma Robi 2:1-re verte Csányi Danit míg kisebb meglepetésre Hermann András ugyanilyen arányban Árvai Ferit ejtette ki. Az elődöntőkben a papírforma érvényesült, Fejes Gábor harmadszor is, Ádám Zsolt pedig második versenyén másodszor is a döntőbe került. Itt izgalmas meccsen 3:2-es Zsolt győzelem született így Deák Zsolti után Ő lett a második alsóházi, aki meg tudta védeni címét.

alt

Végeredmények:

Felsőház [Tyúkól]

Alsóház [Tyúknevelde]

1. Varró Gábor
2. Horváth László
3. Barna Béla
    Szakács Péter
5. Molnár Zoltán
    Németh Barna
    Szakács Gábor
    Takács Imre
9. Ádám Zoltán
    Horváth Csaba
    Káplár András
 

1. Ádám Zsolt
2. Fejes Gábor
3. Hermann András
    Szalma Róbert
5. Árvai Ferenc
    Barta Csaba
    Csányi Dániel
    Salamon László
9. Babina Nándor
    Bózsa Botond
    Gyimesi Tibor
    Jenei Gábor

A következő, 32. Vastyúk forduló időpontja: 2014. november 13., 18 óra.

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 08:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 14:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 12:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 21:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2019 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top