full screen background image

Felsőház [Tyúkól] - Címvédés

Ismét egy híja volt a teljes létszámnak a Tyúkólban. Az előző fordulóhoz hasonlóan a Szakács Péter, Horváth Csaba, Deák Zsolt trió végzett a kilencedik helyen. A kieséses rendszer első körében Káplár Andris játszott egy thrillert Horváth Lacival, utóbbi 2:0-s hátrányból fordította meg a meccset és jutott a legjobb négybe. Németh Barna 180-as dobással, de jó meccsen (3:1) jutott túl Molnár Zolin, míg Tanár Úr 3:0-val Takin. Az utolsó meccsen Ádám Zoli nem bírt Szakács Gabival a vége 1:3. A döntőbe kerülésért megismétlődött az egyik múlt heti párharc, de Gábor most sem tudta megállítani Gábort. :)  Szakács G. - Varró G. 1:3. A felső ágon egy-nyilas meccset nyert meg Barna, Laci bácsi ellen, a végeredmény 3:2. A döntőben ismét a rutin győzött, Tanár Úr 4:0-ra “kisemmizte” Barnát, és ez a negyedév első címvédése.

Alsóház [Tyúknevelde] - A Visszatérő

Rekordszámú, tizenöt fő nevezett az aznapi versengésre. Ehhez hozzájárult a négy új Vastyúk résztvevőnk Hermann András, Németh Zalán, Tóth Csaba és végül, de nem utolsó sorban a már komoly darts múlttal rendelkező Ádám Zsolt. A nevezőket 4 csoportba sorsolták. Az első rostán Árvai Ferenc, Babina Nándor, Jenei Gábor, Németh Zalán, Szabados Róbert, Szalma Róbert, Weimert Dániel hetesnek nem sikerült túljutnia. A negyeddöntőkben vérzett el Virágh Feri, Bózsa Botond, és a két verseny-újonc Hermann András, illetve Tóth Csaba. Az elődöntők résztvevői majdnem megismétlődtek, de most Sala helyett Ádám Zsolti volt a 4. résztvevő. Itt Barta Csabi [1] - [2] Fejes Gábor és Ádám Zsolt [2] - [0] Gyimesi Tibor. Címvédés azonban nem történt, Gábor csak megszorongatni tudta Zsoltot (3:1), így a Visszatérő hivatalosan is bejelentkezett az egyik feljutó pozícióért!.

Végeredmények:

Felsőház [Tyúkól]

Alsóház [Tyúknevelde]

1. Varró Gábor
2. Németh Barna
3. Horváth László
    Szakács Gábor
5. Ádám Zoltán
    Káplár András
    Molnár Zoltán
    Takács Imre
9. Deák Zsolt
    Horváth Csaba
    Szakács Péter


 

1. Ádám Zsolt
2. Fejes Gábor
3. Barta Csaba
    Gyimesi Tibor
5. Bózsa Botond
    Hermann András
    Tóth Csaba
    Virágh Ferenc
9. Árvai Ferenc
    Babina Nándor
    Jenei Gábor
    Németh Zalán
    Szabados Róbert
    Szalma Róbert

A következő, 31. Vastyúk forduló időpontja: 2014. október 30., 18 óra.

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 07:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 13:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 11:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 20:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2024 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top