full screen background image

2014. augusztus 21-én rendeztük a Pécsi Darts Club nyílt házi – Vastyúk – bajnokságának 26. fordulóját.

Felsőház [Tyúkól] - Zoli fejben nagyon erős

9 fő nevezett a 12-ből, így a kisorsolt két csoportból 3-3 játékos jutott a főtáblára — ez most Káplár Andrisnak, Barta Csabinak és Rőczei Norbinak nem sikerült. Szakács Peti és Németh Barna veretlenül nyerte csoportját, ráadásul Barna imponáló magabiztossággal, 8:0-ás legaránnyal tette mindezt. A csoportelsők erőnyerők voltak, így csak két negyeddöntő volt: Barna Béla 3 - 1 Horváth Csabeee és Takács Imi 2 - 3 Ádám Zoli — utóbbi mérkőzés ádáz csatát hozott. Míg az egyik elődöntőben a szívósan küzdő Barna Béla az addig kiválóan játszó Németh Barnát győzte le 3:0 arányban, addig a másik dobóállásnál Ádám Zoli villogtatta meg tudását és nyert 3-1 arányban Szakács Petivel szemben. A döntő nagy meccsnek ígérkezett. Az első játék az elődöntő formáját átmentő Barna Béláé volt, aztán fokozatosan koncentrációt veszítve, a játék ritmusából kiesve lényegében asszisztált Ádám Zoli nyugodt és pontos játékához. A vége 4-1 Zolinak, akinek először sikerült megnyernie egy felsőházi fordulót. Gratulálunk a teljesítményéhez!!! A fordulótól Varró Gábor távol maradt, így Takács Imi az 5. helyével is visszaszerezte a ranglistavezető pozíciót. A forduló győzteseinek felajánlott finomságokat köszönjük a Babina Savanyító Üzemnek!!!

Alsóház [Tyúknevelde] - Zsolti veretlenül nyert

9 fővel, a felsőházi lebonyolítással megegyezően zajlott le a verseny, igaz a csoportkör lényegesen lassabban. Bózsa Botond, Babina Nándi és Virágh Feri "ragadt benn" a csoportban, a főtábla első köréből való automatikus továbbjutást érő csoportelsőség a veretleneknek, azaz Deák Zsoltinak és Molnár Zolinak jött össze. A két negyeddöntő: Horváth Laci 2 - 1 Árvai Feri és Orning Tamás 2 - 0 Szalma Robi. Jöhetett a két elődöntő. Deák Zsolti folytatva jó játékát, Horváth Lacitól orozta el a ma esti diadal lehetőségét (2-0), Molnár Zoli pedig Orning Tamás legyőzésével (2-0) tartotta fenn magának az esélyt, hogy egymást követő két alsóházi vastyúk versenyt is megnyerjen. A döntő kifejezetten élvezetes volt, a felsőház ekkorra már végzett, így a megszokottól többen is követték a történéseket. A végkifejlet izgalmas volt, hiszen a duplamezőkkel az utolsó legben mindkét versenyzőnek meggyűlt a baja. Végül Zsolti egyik nyila hozta meg a kiszállást, egyben a megérdemelt győzelmet — az alsó- és felsőház teljes mezőnyéből ez este egyedül Ő vívta meg győztesen minden egyes csatáját! Az első alsóházi győzelméhez gratulálunk!!!

Végeredmények:

Felsőház [Tyúkól]

Alsóház [Tyúknevelde]

1. Ádám Zoltán
2. Barna Béla
3. Szakács Péter
    Németh Barna
5. Horváth Csaba
    Takács Imre
9. Káplár András
    Barta Csaba
    Rőczei Norbert

1. Deák Zsolt
2. Molnár Zoltán
3. Horváth László
    Orning Tamás
5. Árvai Ferenc
    Szalma Róbert
9. Bózsa Botond
    Babina Nándor
    Virágh Ferenc

A következő, 27. Vastyúk forduló időpontja: 2014. szeptember 4., 18 óra.

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 07:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 13:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 11:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 20:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2024 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top