Nyomtatás

2014. április 17-én rendeztük a második olyan Vastyúk bajnoki fordulót, ahol kettéválasztott mezőny versenyzett. Az előző forduló tapasztalatait hasznosítva a felsőházban is két nyert legre folytak a csoportküzdelmek, ezzel próbálva egy kis időt spórolni.

Felsőház [Tyúkól]

A két nyert leges csoportküzdelmek is "kellőképpen" elhúzódtak, mire végzett a társaság, az alsóházban már a főág utolsó mérkőzését, azaz a döntőt vívták. Ezen az estén 9 fő nevezett a felsőági küzdelmekre, így 3-3 fő jutott ki a főtáblára a 4 és 5 fős csoportból. A csoportgyőztesek ráadásul az első főági fordulóban erőnyerőnek számítottak, így legrosszabb esetben is csak 3. helyezettek lehettek. Ennek megfelelően nagy elánnal állt mindenki a táblák elé és a 16 csoportmérkőzésből 7 esetben döntő leges mérkőzést vívtak a versenyzők. A csoportelsőség Varró Gábornak és Molnár Zoltánnak sikerült. Ezt követően olyan események következtek, minek hatására három mérkőzésen is játék nélkül jutottak tovább, illetőleg estek ki a játékosok. A forduló győztese Szakács Péter lett.

Alsóház [Tyúknevelde]

Dicséret illeti a főként új tagjaink alkotta Tyúkneveldét. Annak ellenére, hogy a sorsolásba egy aprócska baki csúszott, jó hangulatban, szépen "lepörgették" a fordulót. Azt a fordulót, amely megkezdése előtt az volt a fő kérdés, győzhet-e más, mint Horváth. Az előző fordulót Csaba nyerte, de az akkor "betliző" Józsi revánsra készült. ...és akire senki sem számított, ez estére beugrott Bélánk is, szaporítva ezzel a Horváthok (igaz h nélküli...) táborát. Az ezt követő felvezetést követően talán nem is meglepetés a végeredmény. : - )

Végeredmények:

Felsőház [Tyúkól]

Alsóház [Tyúknevelde]

1. Szakács Péter
2. Barta Csaba
3. Molnár Zoltán
    Varró Gábor
5. Salamon László
    Szakács Gábor
9. Horváth László
    Rőczei Norbert
    Káplár András




 

1. Horváth József
2. Deseő Csaba
3. Horvát Béla
    Horváth Csaba
5. Ádám Zoltán
    Bózsa Botond
    Gyimesi Tibor
    Árvai Ferenc
9. Halász Rita
    Jenei Gábor
    Szalma Róbert
    Csányi Dániel Tamás
    Németh Barna
    Kurdi József