Nyomtatás

A 2013-2014. évi Vastyúk bajnokság első 14 fordulóján (alapszakasz) 36 fő vett részt. Az alapszakasz végeredményét itt érhetitek el. Az alapszakasz során elért eredmények szerint a mezőnyt kettéosztjuk. Az alapszakasz 1-12. helyezettje a felső házban folytathatja a versenyzést, míg a többiek az alsóházba kerülnek. Az eddig gyűjtött vasszegeket lenulláztuk.

Az alapszakasz dobogósainak gratulálunk!
1. Takács Imre – 32 vasszeg
2. Varró Gábor – 61 vasszeg
3. Barta Csaba – 76 vasszeg

A versengés negyed éves ciklusokban folytatódik, melyek végén a felsőházból a 10-12. helyen végzettek kiesnek, míg helyükre az alsóházi dobogósok kerülnek. Ezzel egy időben negyed éves eredményhirdetésre is sor kerül. Érdekesség még, hogy bár egy időben, de külön-külön – a ranglista utolsók rendezésében – folynak majd a versenyek. Az idényből hátralévő három negyedév után hirdetjük ki a Vastyúk bajnokság 2013-2014-es szezonjának győztesét.

A részletes szabályzatot itt éritek el. Kérjük, hogy figyelmesen olvassátok át, mert a fentieken kívül több változás is van és a következő fordulót már e szerint rendezzük. Építő jellegű javaslatokat szívesen veszünk!

A végére néhány érdekesség...

A 14 fordulós alapszakaszban "mindössze" 4 játékos volt képes fordulót nyerni. Takács I., Varró G., Horváth J. és Salamon L.
1. Takács I. – 6 alkalommal
2. Varró G. – 5 alkalommal
3. Horváth J. – 2 alkalommal

A képzeletbeli dobogó fokaira 11 játékos állhatott fel: Takács I., Varró G., Barta Cs., Szakács G., Szakács P., Salamon L., Barna B., Horváth J., Molnár Z., Ottó I. és Rőczei N.
1. Takács I. – 11 alkalommal
2. Varró G. – 9 alkalommal
3. Barta Cs. és Szakács G. – 6 alkalommal

Április 3-án találkozunk a táblák előtt!

Pécsi DC, elnökség