Nyomtatás

Kezdjük azzal, hogy ez egy igazán szép dartsos este volt! Voltak régi motorosok? Igen. Voltak újoncok? Hát persze! Lett négy új klubtagunk? Meglepetésünkre, igen! : - ) Vidám társaság voltunk ma? Nem kérdés! Volt, aki duzzogva lelépett? Na jó, volt olyan is! ; - ) Kihagytam valamit? Ki ám! Volt, aki ma dobta meg élete első steel 180-át? Naná! De jöjjön a beszámoló!

Szép számban gyűltünk össze a házi bajnokság 11. fordulójára, melyet egy rövid raport előzött meg, értékelve a február 1-i két pécsi darts versenyt. Nem lehet vitás, hogy nagy sikert aratott az amatőr verseny, így március közepe-vége táján újabbat szervezünk a darts szerelmeseinek.

Visszatérve a vastyúk fordulóra, 13 fő nevezett. Fejes Gábor, Horváth Csaba és Deák Zsolt nevét egyelőre még szoknunk kell, de látván szorgalmukat, eltökéltségüket és sportszeretetüket, a nevüket hamar megtanuljuk majd! A vigaszágas rendszerben lebonyolított megmérettetésen mindenki játszhatott minimum 2-3 mérkőzést, ráadásul nem két, hanem 3 nyert leg-ig tartottak az összecsapások.

A versenyt végül Takács Imre nyerte Varró Gáborral szemben, amire az elmúlt hónapok alapján mondhatjuk, papírforma. No persze Gábort sem kell félteni, a Salamon Laci elleni elődöntőben brillírozott és Laci legnagyobb igyekezete ellenére sem hagyott neki esélyt. Ma este nagyot játszott még Barta Csabi is, aki sérüléssel vállalta a játékot, és akit végül a későbbi döntős Tanár Úr állított meg. Végül, de nem utolsó sorban az első steel szááááááznyolcvanasa Fejes Gábornak jött ma este össze.

Végeredmény:
1. Takács Imre
2. Varró Gábor
3. Salamon László
4. Barta Csaba
5. Barna Béla
    Fejes Gábor
7. Horváth László
    Rőczei Norbert
9. Deák Zsolt
    Deseő Csaba
    Horváth Csaba
    Káplár András
13. Szabados Róbert

A következő, 12. vastyúk bajnoki forduló időpontja: 2014. február 20., 18:00